TELEFON: 098.414.113

Robert Kranjčec

Instruktor za rad sa psima

Licencirani aktivist HKS-a za provođenje testa socijalizacije za opasne pse

Robert Kranjčec   Zanimanje za pse počeo sam pokazivati u ranom djetinjstvu. Kako sam bio stariji, želio sam imati i psa sa kojim bih mogao ozbiljno raditi, počeo sam s Rottweilerima.
Prve pse koje sam imao bili su odlični kao kućni ljubimci, ali prvog Rottweilera kakvog bih i danas poželio dobio sam na poklon od Nermina Islamčevića, od kojega sam stekao prva znanja o radu sa psima i markiranju. Rando je bio pas kakav mi se neće ponoviti. Pas kojem tada kao vodič nisam bio dorastao. Pas je bio ogroman potencijal za rad. Moji stariji i od mene tada iskusniji kolege to su znali no nisu mi mogli pomoći.

 Za takvog psa trebalo je veliko znanje. Rando je imao ekstremne plijenske i obrambene nagone, izuzetno čvrst pas koji je izgarao na terenu.

Robert Kranjčec   No dalje od IPO II nismo uspjeli dogurati jer smo tada bili prepušteni sami sebi. Kod mene je dočekao duboku starost i do zadnjih dana ostao je vitalan. Napustio me u 13oj godini života. Tražio sam dugo Rottweilera tih osobina, ali na žalost bezuspješno. Nermin je moj veliki prijatelj koji danas živi i radi u Americi, a svojedobno je bio kapetan Američke reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Novoj Gorici 2001. Nakon njegova odlaska u Ameriku, nastavio sam učiti od gospodina Nenada Novaka. Nakon stečenog znanja i iskustva u moj život ušao je Boško-Boss't Linershoft. Na kojem sam stekao golemo natjecateljsko iskustvo.

Nakon višegodišnjeg rada zaredali su se zapaženi rezultati koji će ostaviti trag u Hrvatskoj radnoj kinologiji.

Državni prvak u radu za 2004. godinu IPO I
Drening Memorial 2. mjesto 2005. godina IPO II
Državni prvak u radu za 2005 IPO III
Državni prvak u radu za 2006 IPO III
Svjetsko prvenstvo u radu školovanih pasa 2006. godina IPO III, Nova Gorica 55. mjesto A 90, B 83, C 91
Državni prvak u radu za 2007 IPO III
Državni vizeprvak u radu za 2008 IPO III

Pročitao sam mnogo stranica gdje o sebi pišu razne hvalospjeve, smatram da je pas ogledalo svakog trenera i da njegovi rezultati najbolje govore o njemu kao treneru. Stručna educiranost vrlo je bitna za svakog čovjeka koji se želi baviti radom pasa kako bi svom psu postao učitelj a ne mučitelj. Danas u svom timu imam ljude koji su licencirani pri HKS-u kao suci, markiranti, voditelji tečaja, tragopolagači, instruktori za rad.

Boxovi za pse

Izrada boxova svih tipova i veličina od visoko kvalitetnih materijala ...

Detaljnije ...

Pratite nas na FaceBooku

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu Izjavu o zaštiti privatnosti.

Prihvaćam kolačiće s ove stranice.