TELEFON: 098.414.113

O nama

Hotel za pse Alpha Dog Team u potpunosti je podređen potrebama i zahtjevima pasa, ne samo infrastrukturom već i prirodnim okruženjem te predanosti profesionalnog osoblja koje Vam je na raspolaganju 24/7.

Naša briga, predanost, profesionalnost i iskustvo jamči sigurno, ugodno i zabavno okruženje za Vašeg ljubimca, a Vama mir i osjećaj da ste za svog ljubimca osigurali maksimalno.

Naši markiranti i instruktori za školovanje pasa licencirani su pri Hrvatskom kinološkom savezu, a naša preporuka je višegodišnje iskustvo i kvaliteta koju potvrđuju ostvareni rezultati.

 

Alpha Dog Team osnovan u svrhu predstavljanja na državnim natjecanjima i prvenstvima sa ciljem kako bismo ovaj izuzetan sport približili javnosti i početnicima u istome.

Kroz Alpha Dog Team hotel i školu dosad je prošlo više od 2.000 pasa različitih uzrasta i pasmina, što samo po sebi govori o kvaliteti naših usluga.

Svakodnevno radimo na unaprijeđenju naše infrastrukture kao i na unaprijeđenju edukacije naših djelatnika, sa ciljem unaprijeđnja usluga za Vas i Vašeg ljubimca.

Boxovi za pse

Izrada boxova svih tipova i veličina od visoko kvalitetnih materijala ...

Detaljnije ...

Pratite nas na FaceBooku

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu Izjavu o zaštiti privatnosti.

Prihvaćam kolačiće s ove stranice.